​Vi tilbyder

​• Spåntagning i høj kvalitet

CNC drejning / fræsning
Arbejdstegning
Dansk produktion
Stål-rustfri-alu-messing-plast

ø4 - ø80 mm

​•Mere end 25 års erfaring
​​Serie str. 1 - 20.000 eller flere

Telefon: 74 45 ​93 00

Spåntagning på maskinværksted i Sønderjylland

Johnsens Metalteknik A/S i Nordborg er en mindre, men ekstremt alsidig underleverandør, der har specialiseret sig i spåntagning. Vi arbejder hovedsageligt i Esbjerg, Sønderborg og Kolding, men rykker ud i hele landet.

​Vi har mere end 25 års erfaring med spån-tagende arbejde inden for CNC-drejning og CNC-fræsning af emner i metal, stål og plast.

Vi udfører spåntagning i høj kvalitet

Vi fremstiller emnerne på vores CNC-dreje-maskiner og CNC-fræsemaskiner, og med vores effektive og velholdte produktions-apparat er vi i stand til at udføre spåntagning i højeste kvalitet på maskinværkstedet i Sønderjylland.

Den store alsidighed og fleksibilitet i det spån-tagende arbejde gør os til en ideel under-leverandør og samarbejdspartner.

Klar til montering

Derudover kan vi efterfølgende på vores gennemløbsvaskemaskine og andre maskiner til efterbehandling sørge for, at emnerne, når de leveres, er klar til montering eller ibrug-tagning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om arbejdet på maskinværkstedet.​ Ring i dag på telefon 74 45 93 00 ​eller skriv til vores e-mail

tj@j-m-t.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook:

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

​Johnsens Metalteknik A/S

CVR: 27386849

Kontakt

Telefon: 74 45 93 00

Email: tj@j-m-t.dk