​Vi tilbyder

​• Spåntagning i høj kvalitet

CNC drejning / fræsning
Arbejdstegning
Dansk produktion
Stål-rustfri-alu-messing-plast

ø4 - ø80 mm

​•Mere end 25 års erfaring
​​Serie str. 1 - 20.000 eller flere

Telefon: 74 45 ​93 00

Professionelt maskinværksted hjælper med fremstilling af komponenter​

Leder du efter et maskinværksted, du kan samarbejde med? Johnsens Metalteknik er et professionelt maskinværksted, der kan hjælpe med produktion af mange forskellige komponenter. Vi har en stor kundeskare i bl.a. Esbjerg, Sønderborg og Kolding - og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. På vores maskinværksted kan vi fremstille alverdens dele og komponenter. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Vi står klar til at hjælpe dig med den helt rette løsning i det rette materiale.

Kvalitetsløsninger tilpasset dine behov

På vores maskinværksted går vi meget op i kvalitet. Vi er en samarbejdspartner, du kan stole på. Dine behov er nemlig en stor prioritet for os.​ Vi sørger altid for at tilpasse en løsning, så det passer til dig. Skal du have udarbejdet en arbejdstegning, klarer vi også den på vores maskinværksted.

Vi har fokus på dansk produktion. Alt det, du skal bruge, bliver produceret på vores maskinværksted i Guderup tæt på Nordborg.

Vil du vide mere om vores maskinværksted?

Vi har en masse erfaring med at lave diverse komponenter på vores maskinværksted. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med en optimal løsning. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon: 74 45 93 00, eller skriv en e-mail til: tj@j-m-t.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook:

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

​Johnsens Metalteknik A/S

CVR: 27386849

Kontakt

Telefon: 74 45 93 00

Email: tj@j-m-t.dk