​Vi tilbyder

​• Spåntagning i høj kvalitet

CNC drejning / fræsning
Arbejdstegning
Dansk produktion
Stål-rustfri-alu-messing-plast

ø4 - ø80 mm

​•Mere end 25 års erfaring
​​Serie str. 1 - 20.000 eller flere

Telefon: 74 45 ​93 00

Arbejdstegning

Fra idé til produkt

Et af leddene på vejen fra idé til produkt i forbindelse med fræsning og drejning er udarbejdelsen af arbejdstegningen, som skal indeholde alle oplysningerne, produktionsapparatet skal indstilles efter.

Uden mange års erfaring i branchen er det ikke let at få idéen præciseret på papir, men hos Johnsens Metalteknik A/S hjælper vi gerne med arbejdstegningen.

Fælles arbejdstegning

Selvom det er vores veluddannede medarbejdere, som laver arbejdstegningen, så sker det i tæt samarbejde med kunden. Nogle kunder har en helt klar idé om form, funktionalitet og størrelse, som vi hurtigt får lagt fast i fællesskab. ​​

Andre har en løs idé, der kan virke flyvsk, men gennem dialog med kunden og vores faglige viden når vi sammen frem til, hvordan det givne emne skal se ud på en arbejdstegning.

​​Præcision og fleksibilitet

Arbejdstegningen med alle oplysningerne om emnet er ekstremt vigtig, da det er den, som medarbejderen indstiller maskinen efter. Præcision er derfor et nøgleord, og vi tager hellere en snak for meget end en snak for lidt med kunden for at ramme præcis de ønsker og behov, opgaven kræver.

Kontakt os for at høre nærmere – vi nyder udfordringer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook:

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

​Johnsens Metalteknik A/S

CVR: 27386849

Kontakt

Telefon: 74 45 93 00

Email: tj@j-m-t.dk